Urheiluvälineiden huolto-/vuokrauspalvelut

Kesport Kitee huoltaa välineesi pelikuntoon! 

Tarjoamme kattavat urheiluvälineiden huoltopalvelut sekä kesä- että talvilajeihin. Teroitamme luistimet, voitelemme sukset ja jännitämme mailat. Hoidamme välinehuollot käden käänteessä!

Luistimien teroitus »

Luistele kuin ammattilainen! Luistimien teroitus ei ehkä vie sinua suoraan liigaan, mutta parantaa tuntumaa jäähän, terävöittää potkua ja napakoittaa jarrutusta. Terävästi liikkeelle - tuo luistimesi osaavaan huoltoon.

Suksihuolto »

Liukkaasti luistellen vai perinteisesti sivakoiden? Hiihdossa hyvä suksihuolto on jo puolet matkasta. Talvisesta liikunnasta saa parhaan ilon, kun välineet ovat kunnossa. Tervetuloa siis huollattamaan suksesi meillä.

Mailan jännitykset »

Kuinka usein maila pitäisi jännittää? Muistisääntö kuuluu, että maila tulisi jännittää niin monta kertaa vuodessa kuin pelikertoja on viikossa. Jännitämme tennis- ja sulkapallomailat asiakkaan tarpeiden mukaan. Hyvä pelituntuma pysyy yllä hyvällä välinehuollolla. Mailan jännittäminen parantaa tuntumaa ja mailan kontrollia.

Seurakauppa »

Laatua ja etuja yhteishankinnoilla! Seurakauppa palvelee seuroja, yrityksiä ja yhteisöjä urheilutekstiileihin ja -välineisiin liittyvissä tarpeissa. Autamme mielellämme teitä valitsemaan seurallenne tarkoituksenmukaisimmat urheilutekstiilit ja -välineet.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urheiluseuran tekstiilihankinnasta!

Lumikengät »

Uusimpana palveluna olemme aloittaneet lumikenkien vuokrauksen. Käytössämme laadukkaat TSL-kengät. Nyt on oiva mahdollisuus tutustua erinomaiseen liikuntamuotoon luonnon keskellä!

VUOKRAUSHINNASTO: 1-4 tuntia 15,00€   4-8 tuntia 20,00€   vuorokausi 25,00€

Ota yhteyttä!